19:00

Östansbo IS U

Referat: Djurmo Sifferbo IF - Östansbo IS U

Vi kommer med ett ungt lag dom har ett nästan lika ungt lag planen är toppenfin vädret perfekt för fotboll så förutsättningarna kan inte bli bättre.
Direkt efter avspark så mäks det att detta är första matchen på ett antal veckor. Vi är inte riktigt allerta och Djurmo kan skapa en del farligheter med snabba kontringar. Vi kommer dock in mer i matchen efterhand och även vi skapar en del farligheter främst via fina djupledslöpningar av Freddie och Edvin. 0-0 efter första halvlek.
I andra tar tyvärr Djurmo över spelat lite och skapar en del farligheter främst via snabba kontringar. Hugo lyckas dock mota allt som går på mål ända till 61a minuten då Djurmo kan näta efter en snabbt slagen frispark och ett inspel från kanten där vi missar markering i boxen.
Kort därefter får Djurmo en straff men Hugo är som bekant en vägg på straffar och suger fast bollen. Nu hittar vi lite mer energi och börjar trycka på vilket ger reultat i minut 82 efter en djupledsboll av Casper p åEdvin som rullar in 1-1 bakom deras målvakt.
Vi har nån till chans i slutminuten men får inte in bollen.

VI behöver jobba vidare med markering i boxen
Hitta lugnet med boll och spela oss genom mitten och ha lite mer tålamod och inte försöka slå den avgivande passningen så ofta.
Skjuta mer!

3 Öistar idag till Hugo som nästintill tar allt idag, och har ju nästan fingrarna på bollen vid målet!
2 Öistar till Theo som styr bra och skapar lägen i det offensiva spelat.
1 Öist till Casper som står för en assist och skapar farligheter varje gång med sina fina långa inkast